Berlijn komt naar het centrum van Amsterdam

visitBerlin, het toerismebureau van de Duitse hoofdstad, brengt creatief Berlijn naar Amsterdam met de tijdelijke komst van 20 typisch Berlijnse merken. Van 16 tot en met 22 november kun je de sfeer van de Duitse metropool opsnuiven in pop-up store 'Pop into Berlin' op Utrechtsestraat 105 in Amsterdam. Bezoekers kunnen zich een week lang in Berlijn wanen en onder meer designmeubelen, 3D printers en sieraden bekijken of proeven van lokale lekkernijen en drankjes die veelal nog niet eerder in Nederland te koop waren.
 


7 dagen, 20 brands

Pop into Berlin is op maandag geopend van 14:00–19:00 uur, op dinsdag en woensdag van 10:00–19:00 uur, op donderdag van 10:00–16:00 uur, op vrijdag van 10:00–19:00 uur en in het weekend van 10:00–18:00 uur.

Tot de 20 merken behoren ook diverse merken met een biologisch tintje, namelijk:
Und Gretel, natuurlijke en biologische make-up, Tres Cabezas met biologische koffie en bierproducent BRLO die gebruik maakt van biologische mout.
 

Adresgegevens

Pop into Berlin
Utrechtsestraat 105
1017 VK Amsterdam
 

Data

16 t/m 22 november

Klik hier voor meer informatie.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.