OneGlass - bio-wijn in 'portieverpakking'

Tholen - OneGlass is een biologische vegan wijn die verpakt is in een bijzonder en opvallend ecofriendly 'glas'. Dit is echter niet het enige dat opvalt: één OneGlass bevat precies genoeg voor, zoals de naam al doet vermoeden, één glas wijn. "Oneglass is gemakkelijk mee te nemen en maakt wijn drinken voor iedereen toegankelijker. Daarmee is het ideaal voor momenten waarop je zin hebt in een goed glas wijn, maar je liever geen hele fles wijn open maakt. Denk hierbij aan een smakelijke lunch, eenpersoonsmaaltijden of picknick", vertelt Frank Tillemans van DeliSouth. Hij presenteerde de OneGlass op de Vakbeurs Foodspecialiteiten, 29 en 30 september in Houten.
 


Frank geeft aan dat de reacties erg positief zijn. "Het is een vernieuwing binnen het huidige wijnaanbod en dat trekt de aandacht. Maar ook richting de feestdagen is het natuurlijk een echte 'gadget' voor kerstpakketten. We verwachten dan ook positieve reacties van de consument."
 


Hij vertelt dat ze bij DeliSouth bewust voor opvallende producten gaan. "Onze producten moeten waarde toevoegen aan het assortiment van onze klanten. We gaan voor producten waar niemand zomaar aan voorbij loopt. OneGlass is daar een goed voorbeeld van. Ik heb OneGlass op de BIOFACH in Neurenberg ontdekt. Inmiddels is de verpakking vernieuwd, waarmee OneGlass een wat frisser design heeft gekregen dan voorheen. De niet breekbare ecovriendelijke verpakking zorgt ervoor dat lucht, warmte en licht van buitenaf geen invloed op de wijn hebben", aldus Frank.
 
OneGlass is verkrijgbaar in twee rode en twee witte wijnen, de rode 'Rosso Veronese' en 'Sangiovese Marche' en de witte 'Bianco Veronese' en 'Passerina Marche'. Ze zijn afkomstig uit twee bekende Italiaanse wijngebieden, namelijk Veneto en De Marken. Maar hoe presenteer je dit bijzondere 'glas'? "Het totale OneGlass-assortiment wordt in een handig en compact presentatierekje aangeboden waardoor het in een winkel altijd gemakkelijk te plaatsen is en meteen opvalt."

Voor meer informatie:
 
Frank Tillemans
DeliSouth
Egidiusstraat 57-III
1055 GN Amsterdam
06 2054 7500
info@delisouth.nl
www.delisouth.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.