Goodcard, een duurzame cadeaukaart

"Het geheim achter het succes van cadeaukaarten is dat je de ontvanger de vrijheid geeft om zelf een mooi cadeau te kiezen. Goodcard is de duurzame cadeaukaart voor een inspirerend en waardevol cadeau", vertelt Kimberley van Alphen van Goodclub. De Goodcard is een cadeaukaart waarmee duurzame producten besteld kunnen worden. Daarnaast kan het geld geschonken worden aan een goed doel of ingezet worden voor crowdfunding.Het assortiment van de Goodclub verzilvershop bestaat uit een breed scala producten, van woonaccessoires tot gadgets en van wijn tot boeken. Alle producten zijn duurzaam, wat betekent dat de producten fair trade, biologisch en/of gerecycled zijn. Tot het aanbod behoren onder meer de producten van Yumeko, met beddengoed van 100% biologisch katoen, Bios-Urn, urnen van biologisch afbreekbaar materiaal en Seepje, een 100% plantaardige wasmiddelvervanger.
 
Naast dat de cadeaukaart ingewisseld kan worden in de webshop, wordt de kaart ook geaccepteerd bij de 17 WAAR cadeauwinkels, bij BsaB en een aantal aangesloten webwinkels.
 
Voor meer informatie: www.goodclub.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.