Emils mayonaises zijn vrij van zoetstoffen als suiker of agavesiroop (het enige ingrediënt wat als zoetstof aangemerkt zou kunnen worden is appelsap) en de hoofdingrediënten worden zoveel mogelijk lokaal geproduceerd. "De mosterd, olie, appelsap en azijn in deze sauzen komen uit Duitsland en de amandelen uit Spanje. De hoeveelheid amandelen in de sauzen is eveneens een reden dat deze mayo's iets duurder zijn dan gemiddeld"
"De lekkerste knoflooksaus ooit!"
"We hebben hier een smaaktest gehouden en daar kwamen alle vier soorten bijzonder goed uit! De gewone mayonaise werd in de smaaktest 'lekker' en 'vol van smaak' gevonden. De mayonaise wordt aangeraden bij frites en groenteburgers, gegrilde groente en op brood of sandwiches. De knoflookmayonaise was de absolute favoriet bij de meeste proevers ("De lekkerste knoflooksaus ooit, kan ik een pallet bestellen?"). Deze is lekker bij gegrilde mediterrane groente, gebakken aardappelen, om op brood te smeren, falafel, broodje (vegetarische) shoarma, als dipsaus, tja overal bij eigenlijk! De citroenmayonaise is lekker fris en is ook één van de favorieten bij de smaaktest. Lekker bij asperges, artisjokken, zomergroente, kruidensalade, rode kool en als dipsaus. Ook de remoulade is lekker. Gebruik ’m op sandwiches, (gebakken) aardappelen, pompoen of groente uit de oven."Voor meer informatie: www.denieuweband.nl