Yogi Tea introduceert Kerstthee

Voor de mooiste tijd van het jaar brengt Yogi Tea een ayurvedische Kerstthee naar het biologische theeschap. "Deze thee is gebaseerd op een perfecte balans van ayurvedische kruiden en specerijen welke bijzonder kenmerkend zijn voor de kerst, zoals kaneel, sinaasappel, vanille, steranijs en kruidnagel", aldus een woordvoerder van Yogi Tea. "Deze melange staat garant voor een verlichtende en warme sfeer, bij uitstek geschikt voor de feestdagen en de koude wintertijd."Net als alle andere producten in het assortiment bestaat de Christmas Tea volledig uit biologisch geteelde ingrediënten. Daarnaast ondersteunt het theeconcern 'Naturefund e.V.' voor het behoud van het regenwoud in Madagascar.
 
"Met de ayurvedische Christmas tea is Yogi Tea niet alleen goed voor het welbevinden van de theeliefhebbers, maar ook voor mens en natuur. De ingrediënten in de Christmas Tea, zoals kaneel, kruidnagel en vanille, zijn afkomstig van het Afrikaanse eiland Madagascar. Echter, de overweldigende flora en fauna wordt immens bedreigd door de jarenlange ontbossing in Madagascar. Om de unieke, inheemse biodiversiteit en de teeltgebieden van Madagascar te behouden, ondersteunt Yogi Tea de liefdadige natuurbeschermingsorganisatie 'Naturefund'. Deze organisatie zet zich in voor het behoud en wederopbouw van de regenwouden en de natuurlijke leefomgeving van de dieren- en plantensoorten, die een veilig milieu vormen voor de bedreigde diersoorten zoals de maki's en de tenreks. Om de aandacht te vestigen op de overeenkomst, zijn de lemurs, die uitsluitend in de wouden van Madagascar leven, afgebeeld op de speciale verpakkingsdesign van de Christmas Tea."

Vanaf oktober is de Christmas Tea verkrijgbaar bij de reform- en natuurvoedingswinkels.

Over Yogi Tea

Als pionier op het gebied van ayurvedische kruiden- en specerijenthee produceert Yogi Tea sinds 40 jaar hoogwaardige biologische thee onder het motto: 'Feel good, be good, do good'. In 1986 werd Yogi Tea geïntroduceerd in Europa en is sindsdien één van de meest succesvolle merken geworden in de kruiden- en specerijen theeën. De yogische levenswijze, mensen te ondersteunen om gelukkig, gezond en bewust te leven, is terug te vinden in elke 44 unieke verschillende soorten thee. Met meer dan 80 soorten zorgvuldig geselecteerde kruiden en exotische specerijen uit de hele wereld, voorziet de organische thee pionier altijd in een thee melange met een onvergelijkbaar aroma.

Alle Yogi Tea is samengesteld uit zuiver kwalitatief hoogwaardig en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten uit gecontroleerde biologische teelt. Met de intentie goed te doen heeft Yogi Tea zich sinds zijn oprichting de voorwaarde gesteld om hulpbehoevende families en kinderen te helpen over de hele wereld. Naar aanleiding van het 40 jarig jubileum heeft Yogi Tea het verpakkingsdesign voor het volledige productportfolio uitgebreid verbeterd: modern, fris, opvallend en duurzaam. Yogi Tea is verkrijgbaar bij de natuurwinkels.

Voor meer informatie: www.yogitea.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.