exclusieve producten online bestellen

Horecagroothandel richt zich op consument

Horecagroothandel Lindenhoff richt zich met een nieuwe webwinkel ook op de consument. "Voor iedereen die thuis wil eten als in een restaurant," aldus Berend te Voortwis. "Ieder product dat is uniek en het best smakende in zijn soort. Niet voor niets kopen tal van topchefs hun spullen bij Lindenhoff. Vlees van authentieke rassen, boerenboters, groenten en fruit, prachtige kazen, verse kruiden, goede wijnen; Lindenhoff is groenteboer, kaaswinkel en slagerij ineen."Waar vind je in Nederland een wildzwijn bout van ruim vier kilo? Of Guernsey boter en echte Sorrento citroenen, het soort waarmee je zelf Limoncello kunt maken? In de webwinkel van Lindenhoff zijn ruim 500 boerenproducten te vinden. Stuk voor stuk geselecteerd op een ultieme kwaliteit en veelal alleen te verkrijgen bij Lindenhoff. Smaak is de maatstaf voor iedere keuze. Eigenaar Berend te Voortwis gelooft dat de beste smaak voortkomt door een productiemethode die dicht bij de natuur blijft. En dus lopen de dieren vrij rond en zijn groenten en fruit van niet veredelde rassen. Veel producten zijn dan ook afkomstig uit biologische of extensieve landbouw. De veelal rauwmelkse kazen en wijnen zijn gemaakt door vakmensen en afkomstig van kleine, Europese boerderijen. Uitzonderlijk is dat iedere bestelling op maat wordt klaargemaakt. Berend te Voortwis: “als een klant bijvoorbeeld een dry aged cote de boeuf besteld, dan wordt de bestelling speciaal voor die klant afgesneden. Onze producten liggen dus niet voorverpakt in een loods te wachten. De hele bestelling is made to order en daarmee zijn we uniek in Nederland.”

Chefwaardig kookgenot

Lindenhoff bezorgt in heel Nederland. Bestellingen vanuit Amsterdam worden de volgende dag geleverd, voor de rest van Nederland geldt: vandaag besteld, overmorgen in huis. Producten worden uit duurzaam oogpunt zo min mogelijk verpakt, fruit en groenten zijn bijvoorbeeld nooit voorverpakt. Omdat de Lindenhoff de klant alle gelegenheid wil geven om lekker op eigen houtje te shoppen in de webshop, zijn er geen kant en klare pakketten of abonnementen. Wel zijn er speciale seizoenaanbiedingen, zo is er nu veel wild in de webshop te vinden. "Op de site staan ook inspirerende recepten waarvan je gegarandeerd zin krijgt om de keuken in te duiken en een chefwaardig gerecht te koken. Met de producten van Lindenhoff moet dat lukken."

Boerenfamilie

Het begon met wat koeien die de boerenfamilie Te Voortwis voor eigen gebruik hield. Elk jaar werd een koe geslacht, waarvan de helft in eigen vriezer belandde, en de andere helft werd uitgedeeld onder vrienden. Maar de vraag groeide zo snel, dat Ben te Voortwis besloot er zijn beroep van te maken. Hij verkocht het vlees van Franse Gasconne koeien aan chefkoks, en nam meteen wat producten van collega boeren mee. Het assortiment van mooie, authentieke producten groeide steeds verder. Naast vleesproducent was Lindenhoff ook een belangrijke schakel tussen de horeca en platteland geworden. Vandaag de dag is Lindenhoff een bedrijf dat garant staat voor producten met een authentieke smaak voor zowel horeca als consument. Ben te Voortwis richtte het bedrijf op, inmiddels wordt het gerund door zonen Berend en Willem te Voortwis.

Meer informatie: www.lindenhoff.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.