Spelt Dream Bio met calcium

Nieuwe lactose- en sojavrije smaakmaker

Hain Celestial heeft iets nieuws: Spelt Dream Bio met calcium. Een plantaardige drank die enkel natuurlijke suikers, afkomstig van de fermentatie van spelt, bevat. "Ideaal als warme of koude ontbijtdrank en verrukkelijk met muesli", aldus Hain Celestial. "Ook met gemengd fruit is Spelt Dream Bio met calcium om je vingers bij af te likken. Of verras je familie en vrienden met gebak gemaakt met Spelt Dream Bio met calcium. De mogelijkheden zijn eindeloos."

Spelt Dream Bio met calcium wordt geproduceerd met de allerbeste volkoren spelt uit Duitsland. De smakelijke drank is laag in vetgehalte. Bovendien zijn er geen suikers toegevoegd; Spelt Dream Bio met calcium bevat louter suikers afkomstig uit speltfermentatie, die voor een aangename zachte zoete smaak zorgen. Daarnaast is deze 100% biologische drank ook geschikt voor mensen die geen koemelkeiwit of lactose verdragen.
 

Bereid met spelt

Spelt Dream Bio met calcium wordt geproduceerd van het oergraan spelt – een oude maar tegenwoordig überhippe graansoort. Daarnaast is deze eigentijdse drank een echte calciumbron: een glas van 200 ml Spelt Dream Bio met calcium staat garant voor 30% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid calcium. Spelt Dream Bio met calcium bevat géén soja.
 

Over het Dream assortiment

Net zoals koemelk bevatten de verrijkte plantaardige dranken van Dream calcium; een glas van 200ml bevat 30% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) calcium. De plantaardige dranken binnen het Dream gamma zijn gemaakt van pure rijst, rijst-kokosnoot, rijst-soja, haver, amandelen of een notenmix. Naast Spelt Dream zijn er de varianten Soy Dream Smooth, Rice Dream, Oat Dream, Coconut Dream, Almond Dream en Nut Dream.

Meer informatie: www.ricedream.eu

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.