Verse spirulina verwerkt in drankje

Spiralps op Nederlandse markt

Tholen - Sinds juni importeert Pavla Kubbinga het drankje Spiralps. Het drankje, gebaseerd op Spirulina in combinatie met biologisch fruit. “Gerelateerde producten op de markt bevatten spirulina in gedroogde vorm,” vertelt Pavla. “Spirulina poeders zijn niet erg populair vanwege ‘sterke’ smaak, maar Spiralps is verrassend lekker.”Spiralps heeft een natuurlijke kleur van verse spirulina en is biologisch gecertificeerd (97% biologisch). Omdat er geen conserveringsmiddelen worden gebruikt, moet het drankje koel bewaard worden.Het van oorsprong Zwitserse drankje is sinds 2013 op de markt. Sinds die tijd is het aanbod gegroeid en ligt het product in 200 winkels in Zwitserland en sinds 2014 is Spiralps ook in Duitsland verkrijgbaar. Daarnaast zijn er plannen voor afzet naar andere landen. In januari importeerde Pavla de eerste flessen om marktonderzoek te doen. Op verschillende beurzen presenteerde ze de flesjes. “De reacties waren zeer positief”, vertelt Pavla. “Spiralps hoort tot categorie van betaalbare luxe. Consumenten zijn erg onder de indruk van de smaak, uitstraling en voedingswaarde van de drankjes.”
In de afgelopen jaren is het aantal afzetkanalen aanzienlijk gegroeid, van supermarkten tot webshops en convenience stores.

Meer informatie:
Pavla Kubbinga
SuperDrink
+31 (0)6 538 638 07
pavla@superdrink.eu

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.