Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Het EcoBed presenteert:

Nieuwe collectie organic cotton beddengoed

Het Ecobed presenteert de nieuwe najaarscollectie beddengoed. "Dat biologisch en ecologisch niet alleen maar praktisch en gezond is, bewijst de nieuwe najaarscollectie van Damai Organic. Slapen in stijl is nog nooit zo gezond geweest", aldus een woordvoerder.



Nieuw in het assortiment zijn drie dekbedovertrekken. De wit, grijs of zandkleurige dekbedovertrekken Finker, Fjer en Blomstra zijn gemaakt van GOTS gecertificeerd biologisch katoensatijn of percal en verkrijgbaar in drie maten.

Het Ecobed staat voor heerlijk slapen in een bed gemaakt met natuurlijke materialen, onder eerlijke omstandigheden. Het assortiment bestaat uit bedden, dekbedden, matrassen, kussens, lattenbodems, onderdekens, hoeslakens en nog veel meer dekbedovertrekken.



Alle producten zijn op een verantwoorde manier geproduceerd. Op de site omschrijft Het Ecobed dat als volgt:
  • "Onze klanten merken dat ze, net als wij, écht lekkerder slapen omdat ze weten dat het natuurrubber in de matras fair trade is en afkomstig van een FSC gecertificeerde rubberplantage".
  • "Het zachte, biologisch katoenen dekbedovertrek voelt fijner aan als je weet dat de Indiase arbeiders niet blootgesteld zijn aan pesticiden".
  • "Het geeft een goed gevoel dat de wol in je dekbed of kussens van schapen komt die een fijn en gezond leven hebben en op een diervriendelijke manier worden geschoren".

Meer informatie: www.hetecobed.nl

Publicatiedatum: