Volkskrant-columniste kritisch over AH-biowinkels

Volkskrant-columniste Aaf Brandt-Corstius trekt in haar column fel van leer tegen de biologische winkels van Albert Heijn. Bij de aanblik van de biologische Albert Heijn in Utrecht, direct gevestigd naast de reguliere AH, werd ze 'agressief'. De gebroken witte schorten van het personeel, de houten kratjes van het interieur en de gekrulde krijtletters op het raam schoten Aaf in het verkeerde keelgat.


foto: www.ah.nl

"Ik word altijd bozig als gigantische bedrijven op een te ostentatieve manier doen alsof ze kleine schattige ondernemertjes zijn die alles zelf met een oude kruiwagen in noeste houten kratten vervoeren."

Ook de marketingtechnieken met telers die op de verpakkingen afgebeeld worden krijgen een sneer. "Als met geld smijtende veertigers zoals ikzelf het niet zo belangrijk zouden vinden om te weten dat Johan en Anke die appels zelf hadden geteeld, zou ook niemand het nodig vinden dat op de zak te vermelden."

Lees hier de volledige column van Aaf Brandt-Corstius
.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.