Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Yaviva presenteert Zoiy:

Nieuw merk voor natuurlijke huidverzorgingsproducten

Yaviva, dé groothandel in natuurlijke en biologische cosmetica breidt haar portefeuille opnieuw uit met een merk. “ZoiY staat voor leven, plezier en liefde voor de natuur. De productlijn bestaat uit vier luxe huidverzorgingsproducten, geïnspireerd op vrouwelijke kracht, traditionele kruidkunde en natuurlijke schoonheid.”

De verzorgingsproducten van ZoiY zijn rijk aan natuurlijke ingrediënten. Meer dan 98% van de werkstoffen heeft een natuurlijke oorsprong. Er worden geen dierlijke ingrediënten gebruikt en de producten zijn niet op dieren getest. Dit maakt ze bijzonder geschikt voor vegetariërs en veganisten. Bovendien zijn de producten vrij van minerale oliën, soja en palm(pit)oliën, siliconen, PEG, parabenen, ethanolamines, propyleen glycol en MIT. De producten van ZoiY zijn dermatologisch als ‘zeer goed’ getest, waardoor ze zelfs geschikt zijn voor mensen met een gevoelige huid.

Huidverzorging op basis van lupine

Extract van de witte lupine stimuleert het aanmaken van vetzuren en eiwitten in de huid. Al jarenlang benut men lupine vanwege de voedende en verzorgende eigenschappen. Door het combineren van traditionele kruidenkennis met wetenschappelijk onderzoek en productontwikkeling hebben de ZoiY producten een unieke samenstelling met plantaardige lupine extracten, voedende plantaardige oliën en vitamine E. Hierdoor zijn de producten intens hydraterend, kalmerend en anti-ageing. De producten hebben een frisse, harmonieuze geur die doet denken aan een bloemenveld in de lente. Deze geur is exclusief voor ZoiY ontwikkeld door parfumeurs uit de Franse Grasse streek.



Vier luxe huidverzorgingsproducten

De productlijn van ZoiY bestaat uit een dagcrème, nachtcrème, cleansing lotion en een handcrème. De opwekkende dagcrème (€ 28,95) hydrateert, beschermt en vitaliseert de huid de hele dag door en zorgt voor een veerkrachtige, zachte en stralende huid. De nachtcrème (€ 29,95) zorgt ervoor dat de huid er ’s ochtends ontspannen, glad en jeugdig uit ziet. Omdat reiniging de basis is van een goede huidverzorging is er ook een cleansing lotion (€ 18,95) aan de productlijn toegevoegd. Deze reinigt de huid effectief maar mild. Onzuiverheden en make-up worden in een handomdraai verwijderd. De ZoiY handcrème (€ 9,95) verzorgt belaste en gestreste handen op een fluweelzachte wijze. De handcrème kalmeert, verzorgd en versterkt de huid en trekt snel in.

Over Yaviva

Cosmetica groothandel Yaviva heeft diverse grote merken op het gebied van natuurlijke en biologische cosmetica in haar portefeuille. ZoiY is een mooie aanvulling op het huidige productaanbod van merken als Boho Cosmetics, Santaverde, Tasty Skincare en Indemne. Bedrijven die geïnteresseerd zijn in het verkopen van de natuurlijke huidverzorgingsproducten van ZoiY en/of andere merken kunnen vrijblijvend contact opnemen.

meer informatie: www.solobiomooi.nl
Publicatiedatum: