
Abonneren
Vacatures
- Loodsmedewerk(st)ers Groente en Fruit
- Global Sourcing Manager
- Business Unit Manager Importeurs & Exporteurs
- Docent Teelt
- Buying Operations Manager (BOM Process)
- Bestuurslid
- Internationaal accountmanager Duitsland
- Manager Operations Ethiopia
- Quality controller
- Manager Packing Station
Top 5 - gisteren
- Ramon Alcedo nieuwe directeur van Fairtrasa Peru
- Normec Groen Agro Control eerste commerciële laboratorium dat PFAS analyseert onder accreditatie
- Het geheim van Gisele Bündchen? Lokaal en biologisch eten
- "Hillegom doet genoeg aan bio-bollenteelt"
- Bestuurlijke consultatie landbouwakkoord door LTO-bestuurders
Top 5 - afgelopen week
Top 5 - afgelopen maand
Investeringspartijen actief in Amerikaanse bio-kruidenteelt
Shenandoah Growers werd opgericht in 1990. De wens van het bedrijf is om verse biologische keukenkruiden naar de retail in de VS te brengen. Het begon met een enkele verpakkingsfaciliteit in 1998. Inmiddels beslaat het bedrijf 2,4 hectare kas met dochters in Virginia, Indiana, Georgia en Texas.
"Wij zijn ondernemende telers die zich inzetten voor een gezondere voeding in Amerika en we willen de best mogelijke producten leveren," zegt Timothy Heydon, voorzitter en algemeen directeur van Shenandoah Growers. "Deze belangrijke investering maakt het mogelijk om de kassen in Virginia uit te breiden en te voorzien van nieuwe technologieën."
Investeringsfonds ACAP wordt erkend door het Amerikaanse ministerie van Landbouw (USDA) als een Rural Business Investment Company (RBIC). Het fonds is een samenwerkingsverband tussen Advantage Capital Partners en negen Farm Credit organisaties, opgericht om middelen en mensen samen te brengen, die gericht zijn op het verstrekken van meer particulier kapitaal, kleine investeringen van het bedrijfsleven en de kwaliteit van banen op het platteland.
Voor meer informatie: www.shenandoahgrowers.com
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-05-30 Het geheim van Gisele Bündchen? Lokaal en biologisch eten
- 2023-05-30 "Oog houden voor individuele uitdagingen, zodat telers geen nummer worden"
- 2023-05-30 Stadsbestuur Lier oogst zelf bio-groenten voor goede doelen
- 2023-05-26 Jonge zeewierondernemers presenteren duurzame innovaties op Wereld Oceanen Dag
- 2023-05-26 René Groenen en Gineke de Graaf nemen afscheid van biologisch-dynamische boerderij De Beersche Hoeve
- 2023-05-26 Moestuinseizoen van start bij Landgoed Huis Sevenaer
- 2023-05-26 Consumenten in Beieren kopen ondanks inflatie regionale en biologische producten
- 2023-05-25 "In Scandinavië zien we nu bio-kasgroententelers weer terugschakelen naar conventioneel"
- 2023-05-25 "Op weg naar emissieloos stikstofgebruik in de fruitteelt"
- 2023-05-25 "Wij importeren nu meer biologische abrikozen uit Spanje dan uit Italië"
- 2023-05-24 Frans pakstation voor biologische sjalotten officieel geopend
- 2023-05-24 "Vanaf maart verloopt de afzet bio-fruit vlotter"
- 2023-05-24 Meer dan 7.000 km2 overstroomd in Emilia Romagna
- 2023-05-23 Komkommer nog altijd 'slechts' een dubbeltje, wel herstel biokomkommer
- 2023-05-23 "Met EKO is 15% biologische landbouw in Nederland haalbaar"
- 2023-05-23 Demeter-appelenhandelaar Bio-Obst Augustin betrekt nieuw pakstation
- 2023-05-23 Proeven met bio-frambozen die klaar zijn voor de toekomst
- 2023-05-22 "We zien nog meer mogelijkheden om samen te werken"
- 2023-05-22 Frisse start voor overtollige AGF bij FRIS Supermarkt
- 2023-05-22 "We zitten nu pas een paar dagen op de krenttrap"