Internationale biologisch-voedsel expo in Zuid-Korea

In de Zuid-Koreaanse stad Goesan is een internationale, biologisch voedsel expo begonnen, om duurzame landbouw en ecologisch verbouwen te promoten. De expo, die 24 dagen duurt, heeft als thema 'Biologisch Leven, Wetenschap ontmoet de Consument'.Dit evenement is het eerste in zijn soort, die de wereldtop van de biologische voedselsector bij elkaar brengt, the International Society of Organic Agriculture Research (ISOFAR) en the International Federation of Organic Agriculture Movements. Er nemen 264 firma’s uit 26 landen deel, evenals 620 kopers.

De organisatie verwacht dat het uit de expo voortvloeiende economische effect rond de 146 miljoen dollar zal liggen. Er wordt gerekend op 660.000 bezoekers, waaronder 40.000 internationale bezoekers.

Een onderdeel van de expo is een symposium over de vraagstukken en de toekomst van de biologische wereldindustrie, dat werd gehouden van 20 tot 22 september.
Tijdens dit evenement, gepresenteerd door ISOFAR en het Chungbuk Organic Agriculture Research Center, sneden 29 experts uit 18 landen onderwerpen aan waaronder: wereldvoedselproductie, ethische dilemma’s in de landbouw, de kwaliteit van voedsel en gezondheid.

"Bezoekers krijgen desgewenst bruikbare informatie en kunnen biologische producten uit de hele wereld proeven”, zegt Lee Si-Jong, de North Chungcheong Governor.

Voor meer informatie: www.2015organic-expo.kr

bron: www.yonhapnews.co.kr

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.