Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Landelijke appelplukdag trekt meer bezoekers naar teler Elshof Fruit

Afgelopen zaterdag (19 september) vond de eerste landelijke appelplukdag van dit jaar plaats. Door heel het land waren bezoekeers welkom in de appelboomgaarden, zo ook bij de biologische teler Elshof Fruit in Dronten."Na een regenachtig begin van deze dag kwam uiteindelijk een stralende zon door", vertelt Nathalie Elshof.



"Wij mochten rond de 700 bezoekers verwelkomen, een duidelijke stijging ten opzichte van vorig jaar, toen we ongeveer 500 mensen op het erf hadden", vervolgt Nathalie. De kinderen en ouders kregen de hele boomgaard te zien tijdens een rondleiding in het pluktreintje.



Daarna was er koffie op het terras en konden de kinderen zich vermaken op het springkussen. Uiteraard ging iedereen naar huis met een volle tas heerlijk verse biologisch geplukte Elstar appels.



Aankomende zaterdag, 26 september, staat weer een landelijke appelplukdag op de planning. Klik hier voor een overzicht van de deelnemende bedrijven.


Publicatiedatum: