9 oktober a.s. in het Medisch Centrum Leeuwarden

Studiedag 'Eet je Sterk'

Op 9 oktober organiseert stichting Kind en Voeding in samenwerking met de Leefstijl Academie een studiedag in het Medisch Centrum Leeuwarden voor professionals. Het thema is 'Eet je Sterk'. De organisatie nodigt (huis)artsen, diëtisten, voedingskundigen, gewichtsconsulenten, verpleegkundigen, verloskundigen, kraamzorg en directies en docenten van scholen en kinderdagverblijven van harte uit om deze dag bij te wonen.Sprekers zijn die dag drs. Erica Post, kinderarts en docent lactatiekunde en dr. Judith Deckers-Kocken, kinderarts maag/lever/darmziekten en schrijfster van het boek Kinderbuik.

De middag wordt gebruikt om dieper in te gaan op het belang van een gezonde leefstijl voor kinderen en hoe wij daar als professionals onze bijdrage aan kunnen leveren. Voorop staat het belang van samenwerking met verschillende partijen en hoe dit te realiseren is.

Klik hier om het programma te bekijken.

De kosten voor de studiedag zijn € 65,- inclusief koffie/thee en een lunch. Opgeven kan via www.deleefstijlacademie.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.