Miljuschka Witzenhausen ambassadrice platform Van Moeder Natuur

Het platform Van Moeder Natuur zet zich in voor een gezonde Nederlandse eetcultuur. Dat betekent voedsel uit de natuur: puur, vers en vooral heel lekker. Samen met kersverse ambassadeur Miljuschka Witzenhausen gaat het platform aan de slag om een nieuwe generatie te leren hoe je met verse basisproducten makkelijk iets gezonds op tafel kunt zetten.

Miljuschka kennen we als presentatrice en actrice, maar is de laatste tijd ook te zien als Tv-chef op 24Kitchen. In haar eigen programma én blog gaat zij op zoek naar lekkere recepten en verrassende combinaties. Die ervaring komt haar goed van pas in haar rol als ambassadrice van het platform.
 

Miljuschka.

"We halen producten van ver en lijken te vergeten dat onze eigen Nederlandse bodem ons kan verzorgen. De gulden middenweg die moet weer terug gevonden worden. Weer tijd nemen om te koken met verse producten uit de natuur: puur, vers en vooral heel lekker. Het is niet moeilijk om iedere dag gezonde kost op tafel te zetten."
 
Aankomende maandag 21 september treedt Miljuschka voor het eerst als ambassadrice op tijdens KOST, een evenement over de Nederlandse eetcultuur voor de food professional. Daarnaast gaat Miljuschka de komende tijd op pad om kids (en hun ouders) weer aan het koken te krijgen.Over het platform Van Moeder Natuur

Het platform Van Moeder Natuur pleit voor gezonde Nederlandse voeding. Dat betekent genieten van gezonde, lekkere, verse en natuurlijke producten. Maar ook tijd maken voor eten, zelf koken en samen genieten van de maaltijd. Van Moeder Natuur is een initiatief van GroentenFruit Huis, de Nederlandse Zuivel Organisatie en het Nederlands Bakkerij Centrum. Samen zetten zij zich in voor een gezonde Nederlandse eetcultuur.

Meer informatie over het platform vind je op www.vanmoedernatuur.nl.

KOST

KOST is hét evenement waar iedereen uit de voedselsector bij elkaar komt om samen een nieuwe richting te geven aan onze eetcultuur. Meer informatie over het programma vind je op www.kost-event.nl

Let op: De locatie van het evenement is gewijzigd. KOST vindt plaats bij de Westergasfabriek in Amsterdam.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.