Word hoteleigenaar!

Word ook hoteleigenaar en draag bij aan een groen Houten! Altijd al een eigen hotel willen hebben? En tegelijkertijd bijdragen aan een groen en duurzaam Houten. Grijp dan nu de kans. Vanaf 14,95 euro kan men al eigenaar zijn van een eigen BeeBnB Bijenhotel en draagt de 'hoteleigenaar' op een sympathieke manier bij aan de biodiversiteit en voedselvoorziening.

De hotels worden met de hand gemaakt in Houten. Door deelnemers van De KrachtFabriek en UitWerking. Men steunt daarmee nog een goed doel, want de opbrengst van ieder verkocht bijenhotel komt volledig ten goede aan De KrachtFabriek. Het gebruikte hout voor je bijenhotel is overgebleven na onderhoudswerkzaamheden aan tuinen, bossen en groenvoorzieningen. Om zoveel mogelijk bijen een goede nestmogelijkheid te bieden, bestaat het hotel uit smallere en bredere gangen. In totaal zijn er 5 tot 10 verschillende afmetingen, van 2 tot 12 millimeter breed.Bij het bijenhotel krijgt men ook een zakje bloemzaad voor inheemse wilde bloemen, die een rijke nectar- en stuifmeelbron vormen voor de bijen. Hiermee kan men nog meer klanten naar het BeeBnB lokken. Het hotel wordt geleverd met haakje en een bijsluiter over hoe en waar hij het beste kan hangen.

De eigenaar mag zelf een naam kiezen voor het bijenhotel. Tinkerinq graveert met een lasersnijder de bedachte naam in het hotel. Op de website, bij 'Hotel Locaties', is het bijenhotel straks ook te zien via Google Maps. Zo vliegt er straks geen bij, zomaar aan het hotel voorbij.

Klik hier voor meer informatie.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.