Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Grietmarkt afgesloten met biologische maaltijd

Het was zaterdag 12 september de hele dag gezellig druk op de nazomer-Grietmarkt, zo meldt de organisatie op de officiƫle website: In de 75 kramen was een bijzonder aanbod aan kunst, design en groene producten te vinden, met daaromheen volop muziek en vrolijke activiteiten. In de avond schoven 250 eters aan bij de tot lange tafels omgebouwde marktkramen voor een smakelijk biologisch Grietmaal. Bezoekers, kraamhouders, optredende artiesten, vrijwilligers; iedereen was zeer te spreken over deze dag.



Voorzitter van de Grietmarkt Ernst Hart: "Een prachtige locatie, een uniek en gevarieerd aanbod aan biologische producten, kunst en design, de ongedwongen sfeer met muziek en activiteiten waaraan iedereen gratis mag meedoen, en een beetje mooi weer. Dat zijn de ingrediƫnten voor een gouden formule die nu al 13 jaar meegaat."

Passend bij het thema 'Kunst en Ambacht, Meesterlijk Amerongen' werd bij de opening van de markt in aanwezigheid van dorpswethouder Henk Veldhuizen ook het startsein gegeven voor de vele activiteiten van Open Monumentendag in het dorp.


Het Grietmaal. Foto's: Nanda Klabbers.

Aan de lange tafels onder de overkapping van de marktkramen was het bij het Grietmaal, ondanks een beetje regen, net zo gezellig als altijd. Iedereen bleef droog en kon genieten van de door de koks van Restaurant Buitenlust en Herberg Den Rooden Leeuw 'meesterlijk' bereide biologische maaltijd, met sfeervolle live muziek van gypsy jazzband Pigalle 44. Het bleek de perfecte ambiance om alweer plannen te smeden voor de twee nieuwe edities van de Grietmarkt in 2016.

Voor meer informatie: www.grietmarkt.nl
Publicatiedatum: