Estafette kijkt tevreden terug op Happinez-festival

Van vrijdag 11 tot en met zondag 13 september was Estafette de biologische eetwinkel aanwezig op het Happinez-festival in Fort Voordorp bij Utrecht. "Een zeer geslaagd festival voor ons", vertelt Merle Koomans van Estafette Odin. "Het was alle dagen lekker druk, een fijne sfeer en het weer zat in tegenstelling tot de voorspellingen erg mee. De paar spatjes regen die er zijn gevallen, mochten de pret niet drukken. Het Happinez-festival was een mooie gelegenheid om heel veel nieuwe mensen te laten kennismaken met Estafette en onze coöperatie-vom."


Het team van dag 3, van Estafette en De Groene Kookacademie.

De kookdemo's die De Groene Kookacademie drie dagen lang verzorgde in de Estafette-tent waren ook een succes. Er was veel belangstelling voor de opleidingen en natuurlijk voor de gerechten die in de tent bereid werden. Voor veel proevers waren de groene speltgrutten, een nieuw product van De Nieuwe Band, een grote verrassing. Het gerecht en het bijbehorende recept zorgden er voor dat veel bezoekers met een zakje speltgrutten naar huis zijn gegaan.


Links: Merle, Willem-Jan en Anita aan het begin van festivaldag 1. Rechtsboven: Doorlopende kookdemo's van De Groene Kookacademie trokken veel belangstelling. Rechtsonder: Drukte voor de Estafette-tent.

Voor meer informatie: www.estafette.org

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.