Gekocht door Yilmaz Radijs

BiJo in 's-Gravenzande gaat sluiten

Yilmaz Radijs heeft overeenstemming bereikt met Jonker B.V. (bekend van BiJo Logische groenten) over de aankoop van 10 hectare tuinbouwbedrijf gelegen aan de Woutersweg 22 in 's-Gravenzande. Door middel van deze aankoop kan Yilmaz de productie op de huidige negen huurlocaties concentreren op één locatie, waardoor de kwaliteit, uniformiteit en versheid van het eindproduct radijs verder verbeterd zullen worden.

Directeur Zoef Yilmaz is verheugd over de deze belangrijke stap voor zijn in 2001 gestarte bedrijf: "Doorlopende focus op proces- en productinnovatie én een intensieve samenwerking met onze klanten zorgen voor jaarlijks stijgende afzet. Hiervoor zijn in de afgelopen jaren huurbedrijven in gebruik genomen en nu is het moment gekomen op één locatie met goede grond en voorzieningen de volgende stap te zetten. Samen met mijn team van gemotiveerde medewerkers gaan wij vanaf 1 oktober aanstaande de nieuwe uitdaging met vertrouwen aan."

Voor meer informatie:

Dolf Fahrner (Sales Manager)
Yilmaz Radijs
ABC Westland 417
2685 DE Poeldijk
0174 246782
www.yilmazradijs.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.