Weidefris: frisdrank gemaakt van wei

Proeven van (nieuwe) eigen producten van Veld en Beek

Biologische boerderij Veld en Beek in Doorwerth houdt 13 september open dag. Van 12:00 uur tot 16:00 uur is iedereen welkom aan de Fonteinallee 33. Er zijn doorlopend rondleidingen en een proeverij van de eigen producten van Veld en Beek.

De eigen kaas met natuurlijke korst wordt gesneden. Ook heeft Veld en Beek kruidenkazen, jonge, jong belegen en belegen kaas. Heerlijk op roggebrood van de eigen rogge. De aardappelen zijn geoogst, het (rogge)brood is gebakken, de tomaten staan in de kas en de koeien in de wei. Het nieuwste product Weidefris laten de medewerkers van Veld en Beek graag weer proeven. Ook zijn er volop groenten van het seizoen. Dit keer is er ook een speurtocht/puzzeltocht over de boerderij voor kinderen.Weidefris

In juli introduceerde Veld en Beek een nieuwe frisdrank, gemaakt van wei. Ze voegen er zwartebessendiksap en een tikkeltje citroen aan toe, en daardoor ontstaat er een sprankelende frisdrank.

Wei is een product dat overblijft bij de traditionele kaasbereiding. Door hier een weidedrank van te maken, maken ze op de bio-boerderij beter gebruik van wat de natuur ons biedt.

Voor meer informatie: www.veldenbeek.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.