Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bastiaan Roozendaal, World Wide Cheese:

"80% van wat we doen is biologisch"

Bastiaan Roozendaal van kaasgroothandel World Wide Cheese uit Wognum was onlangs te gast bij het radioprogramma Westfriesland in Bedrijf. Het interview draait met name om de Westfriese kaas Westfrieschlander (niet-biologisch), die World Wide Cheese eerder dit jaar geïntroduceerd heeft. Bastiaan vertelt ook over het biologische aandeel binnen het bedrijf: "Wij doen heel veel in bio. Ongeveer 80 procent van wat we doen is in biologisch. Wij hebben een eigen merk dat heet Holland Bio Organic, dat kun je terugvinden op een aantal plekken, een aantal kaasspeciaalzaken. Daarnaast doen we heel veel in private labels, voor winkels als Marqt. Voornamelijk doen wij veel met ons eigen merk Holland Bio Organic. Dat kan je in een aantal biologische winkels terugvinden, in de Ekoplaza's bijvoorbeeld."

Klik hier om het hele interview te beluisteren.

Bron: OnsWestfriesland.nl
Publicatiedatum: