Italiaanse bio-producten geliefd over de grens

Afgelopen februari bevestigde het Italiaanse bedrijf Sipo haar internationale ambities met een stand op de Fruit Logistica. Het bedrijf, dat handelt in biologische groenten, exporteert naar onder andere Scandinavië, Verenigd Koninkrijk en Duitsland.

"Deze landen zijn erg geïnteresseerd in Italiaanse producten, onze keuken en biologische producten, dus een perfecte afzetmarkt voor ons", vertelt Nicolò Bentivegni.


Nicolò Bentivegni.

"Het is nog te vroeg om definitieve conclusies te kunnen trekken, maar de eerste onderhandelingen en transporten zijn goed gegaan. Nu moeten we doorpakken en blijven samenwerken met de grote retailers in Scandinavië, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Duitsland en de Perzische Golfstaten.""Er is veel concurrentie in de AGF-sector, ook door de lage consumptiecijfers. Daarom kijken steeds meer bedrijven over de grens, met het risico dat de prijzen onder druk komen."Het assortiment bestaat uit verschillende maaltijdpakketten met de ingrediënten voor bijvoorbeeld minestrone soep. "Deze producten zijn populair bij consumenten die gezond en natuurlijk willen eten, die houden van Italiaanse recepten en een relatief hoog inkomen hebben. Logistiek is daarom essentieel, want de producten moeten binnen 72 uur bij de consument liggen."Voor meer informatie:

Nicolo BentivegniSipo srl
Via Fermignano 20
47814 Bellaria Igea Marina (RN)
Tel.: (+39) 0541 339711
Fax: (+39) 0541 339734
Email: nicolo@sipo.it
Skype: nicosipo
www.sipo.it

Auteur: Raffaella Quadretti

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.