Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Negende coöperatiewinkel en al 2700 leden

Nu ook ledenvoordeel bij Estafette Nijmegen

Sinds afgelopen maandag 7 september is de Estafette-winkel in Nijmegen als negende Estafette-winkel gestart met het Estafette-ledenvoordeel. Dat betekent dat men nu dus ook in Nijmegen lid kan worden van de biologische voedselcoöperatie en biologisch boodschappen kan doen voor aantrekkelijke ledenprijzen. Net als al het geval is in de Estafette-winkels in Amersfoort, Arnhem, Alkmaar, Bergen, Breda, Delft, Driebergen en Zutphen en in de Estafette Bezorgdienst. Met Nijmegen erbij is nu de helft van de 18 Estafette-winkels omgeschakeld tot coöperatiewinkel met ledenvoordeel. Het aantal coöperatieleden groeit ondertussen gestaag: het zijn er inmiddels al 2700.



Om de uitbreiding met Nijmegen te vieren, heeft Estafette in alle negen ledenwinkels een leuke Estafette-actie voor nieuwe leden: wie zich voor 1 november aanstaande aanmeldt voor het ledenvoordeel, mag iemand anders een biologisch boodschappenpakket cadeau doen ter waarde van 20 euro.

Voor meer informatie: www.cooperatie-odin.nl
Publicatiedatum: