En vernieuwde recepturen en verpakkingen

Nu ook Tagliolini van La BIO IDEA

Onlangs heeft La BIO IDEA een nieuwe variant eipasta geïntroduceerd: Tagliolini. Dit is een zeer dunne lintpasta. Deze traditionele pasta uit de Italiaanse Emilia Romagna is niet alleen overheerlijk in Italiaanse gerechten. Tagliolini is namelijk ook een zeer goed alternatief voor de bekende mie-nestjes uit de Aziatische keuken. De ingrediënten en productiemethoden zijn vergelijkbaar met de Chinese tarwe-noedels. De consument kan dus alle kanten op met dit product.
 


Er is meer nieuws te melden vanuit La BIO IDEA: Zo zitten de La BIO IDEA Balsamico en Condimento Bianco in een nieuw jasje. Deze producten worden volgens eeuwenoude methoden geproduceerd door een klein familiebedrijf in de buurt van Modena in Italië.De balsamicoazijn wordt maar liefst 5 jaar gerijpt in eikenhouten vaten, waardoor een uitzonderlijke delicate en zoete smaak wordt verkregen. Om deze twee producten nog beter onder de aandacht van de consument te brengen, hebben de producten een nieuwe, frisse look gekregen.


De wijnazijn.
 

Wijnazijn zonder sulfiet

Ook is het zo dat de receptuur van de La BIO IDEA wijnazijnen vernieuwd zijn. De Italiaanse wijnazijnen 'Aceto de vino bianco' en 'Aceto di vino rosso' worden vanaf heden zonder sulfiet geproduceerd. Goed nieuws dus voor iedereen, maar zeker voor mensen die te kampen hebben met allergieën.

Voor meer informatie: www.labioidea.nl 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.