"Waarom is biologische spaghetti goedkoper dan gangbare?"
Hij erkent wel dat er iets af te dingen is op dit nieuws. De 10 cent duurdere spaghetti is namelijk gemaakt met scharreleieren en in de biologische is geen ei verwerkt. Dit is pasta van alleen 'harde' tarwe.
Klik hier voor het hele artikel. De journalist vraagt ook om extra uitleg.
Bron: Foodlog
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-03-31 Nieuw: hagelslag voor in het zelftapsysteem
- 2023-03-29 Fairtrade bio-chocolademerk in nieuw jasje en nu ook Praliné blocs
- 2023-03-24 "Ik kijk nu volledig anders tegen een zak sesamzaad aan"
- 2023-03-23 "Het verhaal van onze familie is verweven met deze pastafabriek"
- 2023-03-22 Nieuwe Less Sugar chocoladepasta's nu verkrijgbaar
- 2023-03-20 "Eigenlijk draait meesterschap om passie en liefde voor het product en hoe dat tot stand komt"
- 2023-03-16 "De nieuwe bananenbroodmixen passen heel goed bij de doelgroep"
- 2023-03-15 Nieuwe linzenmiso en Mikawa mirin
- 2023-03-09 "We gaan nog opvallender vermelden dat we geen suiker- en zoetstoffen toevoegen"
- 2023-03-01 Waarom scoren biologische producten vaak slecht in producttesten?
- 2023-03-01 Nederlands vlaggetje maakt oorsprong van sojabonen nog duidelijker
- 2023-02-21 Belgische webshop Pit&Pit breidt uit en biedt gezonde voeding aan in heel België en Frankrijk
- 2023-02-17 Spelt van Nederlandse bodem: meer lokaal, meer vruchtwisseling
- 2023-02-15 Nieuwe reeks paaseitjes in verschillende smaken
- 2023-02-13 Nieuwe chips van lokaal geteelde zoete aardappelen
- 2023-02-07 "Onze nieuwe kokosvlokken zijn een perfect knapperig glutenvrij ontbijtgraan"
- 2023-02-07 "Verrassende smaakcombinaties en nieuwe chocoladerecepturen te zien en te proeven"
- 2023-02-03 Dankzij koekjes 153 m2 biodynamische landbouwgrond aangekocht
- 2023-02-02 Nieuwe melkchocolade-alternatieven zonder de traditionele melkvervanger
- 2023-01-31 De keuze is gevallen op de 'Flips'