Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tiende editie BieslandDagen groot succes

Ondanks het ietwat tegenvallende weer wisten veel mensen de weg naar de BieslandDagen te vinden afgelopen weekend (5 en 6 september). Er was dan ook veel te zien, veel te beleven en dat alles in een gemoedelijke setting. Tussen de buien door was het weer een groen feestje.



Dit jaar vierden de BieslandDagen hun 10-jarig jubileum. Wat door de Stichting Vrienden van Biesland ooit gestart is, is uitgegroeid naar een serieuze groene happing met een geheel eigen organisatie. Dit jaar met een bijzondere aftrap op de zondag; een druk bezocht streekontbijt met een klassiek concert van het Sinfonia orkest uit Rotterdam. En dat tussen de koeien. Een bijzondere ervaring voor de deelnemers én de orkestleden.



Natuurlijk was weer een zeer gevarieerd programma op de deelnemende locaties in en rondom Klein Delfgauw. Naast de standaardprogrammering als streekmarkt en boerendoepad, waren er dit jaar meer muzikale optredens, interessante lezingen en twee dagen schapendrijfwedstrijden. Duurzame tuinders hadden een eigen kas opgebouwd om ook als buren van de Bieslandse Polder te laten dat de tuinbouw op een verantwoorde manier om kan gaan met water, lucht en ruimte. Tot slot was er de Bieslandse Challenge waar iedereen kon deelnemen aan een aantal hilarische spelen als bubbel-voetbal en hooivorkwerpen.



De organisatie bedankt alle vrijwilligers, standhouders, deelnemers, locaties en sponsoren.

Voor meer informatie: www.bieslanddagen.nl
Publicatiedatum: