Uitbreiding met wintergroenten vanaf oktober

Frankrijk: Idyl Bio biedt retail ruim aanbod bio-AGF

Idyl Bio vertegenwoordigt een stabiele groep groenten- en fruittelers en boomkwekers uit de Franse regio's Provence, Perpignan, Les Landes en Rhone-Alpen. De regio Bretagne vormt een belangrijk teeltgebied voor biologische wintergroenten.

Idyl heeft een speciale band met Marokko van waaruit dagelijks zendingen verse AGF binnenkomen. Idyl werkt samen met gespecialiseerde telers ter plaatse die volgens nauwgezette teeltplannen werken en aangestuurd worden met betrekking tot de keuze van rassen en certificering. Het merk, Tribu Ecolo, biedt een verscheidenheid aan bulkgoederen, die uitsluitend voor de Franse markt bestemd zijn. Het merk richt zich op kleine en middelgrote supermarkten en biologische winkels. Vanaf oktober zal Idyl Bio zijn Origine France-assortiment uitbreiden met wintergroenten.Idyl Bio is voortdurend op zoek naar nieuwe partners voor de biologische groenten- en fruitteelt, die voor langere tijd met hen samen willen werken. Alle Idyl-producten worden verwerkt in Chateaurenard, wat de mogelijkheid biedt om de verpakking af te stemmen op de wensen van de klant. De verpakkingsmogelijkheden voor de retail- en horecabranche zijn divers, bijvoorbeeld: gesealde punnets, sachets, netten of geschenkverpakkingen, al dan niet voorzien van stickers van het betreffende retailmerk of de merknaam Tribu Ecolo. Gedurende het sorteerproces vinden er geregeld kwaliteitscontroles plaats. Idyl Bio garandeert haar klanten een biologisch kwaliteitsproduct waarvan de herkomst volledig te traceren is.

Voor meer informatie: www.idyl.fr

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.