Veggielifestyle event

Veggie Fair: 3-4 oktober in Doorn

De vierde editie van de Veggie Fair vindt plaats op 3 en 4 oktober op Landgoed Zonneheuvel in Doorn. De Veggie Fair is het veggie lifestyle event van Nederland, was de afgelopen jaren met duizenden bezoekers een groot succes. De beurs is een initiatief van Vegetafel in samenwerking met de Vegetariërsbond, Vegatopia, DreamIT en Yarrah. "De Veggie Fair heeft de afgelopen jaren zich als evenement rond de duurzame en veggielifestyle goed op de kaart gezet. Ook dit jaar staat inspireren, proeven en beleven centraal tijdens de Veggie Fair. Dit evenement is dan ook perfect voor iedereen die duurzaam wil leven of minder dierlijke producten wil gebruiken", aldus organisator Christine Burgmeester (Vegetafel), die het bio-aandeel tijdens Veggie Fair desgevraagd op zo'n 50% schat.Tijdens dit evenement presenteren diverse bedrijven zich op een productmarkt. Er is daarnaast ook een podium waarop inspirerende sprekers van zich laten horen. Ten slotte kunnen er ook interessante workshops worden gevolgd. Het evenement is bedoeld voor iedereen, zowel voor de doorgewinterde vegetariër als voor iedereen die geïnteresseerd is in vleesloos eten en duurzaam leven.Vorige edities

De afgelopen jaren kwamen er duizenden bezoekers af op het evenement. Een kleine honderd bedrijven presenteerden zich op het evenement. Dat de eerste jaren plaatsvond op landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek. Dit jaar vindt het evenement plaats op Landgoed Zonneheuvel in Doorn. Rond het Het Maarten Maartenshuis, dat in 1902 is gebouwd als buitenhuis in de Nederlandse plaats Doorn (provincie Utrecht). "Deze nieuwe groene locatie past perfect bij dit evenement. Daarnaast is Doorn zeer centraal gelegen waardoor het toegankelijk is voor bezoekers uit het hele land."

Voor meer informatie: www.veggiefair.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.