Warmonderhof Avondklas, 3 september:

Annette Harberink over de start van 'Natuurderij' Keizersrande

Ondernemer Annette Harberink van 'Natuurderij' Keizersrande is te gast bij de eerste avondklas van dit seizoen op Warmonderhof, donderdag 3 september om 20:00 uur in de Hofzaal te Dronten. Deze oud-Warmonderhofstudente vertelt over haar inspiraties en tegenslagen en toekomstplannen voor haar boerenbedrijf.

Harberink combineert op Keizersrande veehouderij, akkerbouw, waterbeheer, natuurbeheer en educatie. De 'Natuurderij' is gevestigd op gronden van het IJssellandschap bij Deventer. Tijdens de avondklas vertelt Harberink hoe haar leven is verlopen sinds ze haar studie afrondde op de Warmonderhof. Na een aantal jaren gewerkt te hebben op diverse boerderijen, is ze sinds vijf jaar ondernemer op Keizersrande. Wat inspireerde haar? Hoe overwon ze tegenslagen? Waar vond ze hulp? Wat staat er nog op 't verlanglijstje? Kijk voor meer informatie alvast op www.keizersrande.nl.

Over de Avondklassen

De avondklassen van Warmonderhof Opleidingen (Groenhorst Dronten) zijn openbare avonden voor boeren, burgers en studenten, om elkaar scherp te houden bij ontwikkelingskansen in landbouw, zorg, economie, voeding en ondernemerschap. De avondklassen zijn toegankelijk voor belangstellenden en voor de eigen studenten. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd aan de bezoekers.

De Avondklassen worden mede mogelijk gemaakt door Stichting Warmonderhof, de Vereniging voor biologisch-dynamische landbouw en voeding en Stichting Demeter.

De avondklas wordt gehouden in de Hofzaal van de school, Wisentweg 12.

Voor meer informatie: www.warmonderhof.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.