Ekoplaza Stratumsedijk 'hengelt fietsers binnen'

In de namiddag van vrijdag 18 september zal de biologische supermarkt Ekoplaza aan de Stratumsedijk een actieve actie ondernemen om het fietsende publiek letterlijk binnen te hengelen. Alle fietsende voorbijgangers kunnen dan een greep doen naar een zakje verantwoord biologische ontbijtgranen, die boven hun hoofd aan een heuse hengel zal bungelen. Ekoplaza onderneemt deze actie, omdat ze het gezonde fietsende publiek graag een voedend ontbijt willen aanbieden.

Luuk, bedrijfsleider Ekoplaza Stratumsedijk, legt uit: "Als Ekoplaza staan we onder andere voor duurzaamheid en via deze actie willen we de mensen belonen, die dagelijks met de fiets naar hun werk gaan in plaats van de auto te nemen. We zien hier aan de Stratumsedijk dagelijks duizenden mensen voorbij fietsen en we willen deze mensen met een klein presentje in het begin van de herfst een steuntje in de rug geven om het hele jaar de fiets te gebruiken."

Voor de fietsers, die meteen meer willen weten over het door hen zojuist uit de lucht geplukte ontbijt, zal er een stand aanwezig zijn van Joannusmolen. Hier kan iedereen meer informatie krijgen over de producten van het al ruim drie decennia biologisch producerende bedrijf. Joannusmolen heeft net als Ekoplaza aandacht voor mens en natuur en ondersteunt daarom graag deze ludieke actie om aandacht te vragen voor gezondheid, fietsen en ontbijt.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.