Warmonderhof start schooljaar met 150 eerstejaars voltijd en deeltijd

Groenhorst Dronten Warmonderhof is maandag 31 augustus begonnen met vijftig eerstejaars in de voltijdopleiding. Over twee weken starten ook nog ruim honderd eerstejaars in de deeltijdopleiding. Eén van de deeltijdklassen wordt georganiseerd in Amsterdam.

De groei van de school zette de afgelopen jaren gestaag door. Er zijn deze zomer studentenwoningen bijgebouwd om alle voltijdstudenten te kunnen huisvesten. Van maandag 31 augustus tot en met zondag wordt de introductieweek gehouden met allerlei spelen (foto) en de Open Boerderijdag op zondag 6 september, waar de voltijdstudenten zullen meehelpen.De deeltijdopleiding is vanaf dit jaar anders van opzet dan voorheen. Er worden in deze tweejarige opleiding keuzedelen aangeboden: Stadslandbouw, Zorglandbouw en Verdieping plant/vee. De Stadslandbouwvariant wordt niet alleen in Dronten, maar ook in Amsterdam aangeboden op de Fruittuin van West, het bedrijf van Wil en Lisan Sturkeboom, die lang in Dronten de Warmonderhof Boomgaard hebben gehad.

De voltijdstudenten wonen op het terrein rondom de school en werken dagelijks op de schoolboerderijen. De deeltijdstudenten lopen elders stage en komen alleen voor de lessen naar Warmonderhof.

Voor meer informatie: www.warmonderhof.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.