Gaaf Groen Pop Up Center in Alkmaar geopend

Op 30 augustus werd het Gaaf Groen Pop Up Center op de Meerweg 11 in Alkmaar feestelijk geopend. De deelnemers en bezoekers waren meer dan enthousiast. De bezoekers bleven urenlang 'plakken' om informatie uit te wisselen en gewoon te genieten van de mooie muziek, het heerlijke eten en de producten van een grote diversiteit inspirerende bedrijven.Het Pop Up Center kreeg al gauw de naam 'PUC' in plaats van 'Pop Up Center'. PUC is vanaf 2 september geopend van woensdag tot en met zondag van 11:00 tot 17:00 uur. Op de zondagen is er ruimte voor diverse dagthema's, zoals opvoeding & gezin, streek- en bakfietsmarkt, herfstmarkt, eerlijke kleding, diergezondheid, alternatieve energie en de pure keuken.

Daarnaast vinden bij PUC allerlei workshops plaats, zoals het bouwen van een houtgestookte pizzaoven, wilgen vlechten, pottenbakken & raku stoken, kleding maken, moestuinieren en kooklessen. PUC is een leer- en doeplaats om oude ambachten en nieuwe technieken voor een duurzaam leven te ontdekken en te leren.PUC bezoeken en parkeren is gratis. Kinderen zijn meer dan welkom. Er is een fijne spelplek met zandbak. Honden mogen ook mee, mits aan de lijn.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.