Estafette Bezorgdienst nu ook in Zutphen en Nijmegen

De Estafette Bezorgdienst breidt met ingang van 14 september haar bezorgroutes uit naar Zutphen en Nijmegen e.o. Het assortiment van de bezorgdienst is hetzelfde als van de biologische eetwinkels van Estafette. "Van rode bietjes uit Noord-Holland tot bloedsinaasappels uit Sicilië en van boerderijzuivel uit Friesland tot boerenkaas uit Zeeland. Maar ook vers brood en banket, gezond vlees, lekker vegetarisch, pure sappen, mooie wijnen, zuivere koffie en natuurcosmetica van onder andere Weleda en Dr. Hauschka. Alles 100% biologisch of biodynamisch, uit een duurzame landbouw en een eerlijke economie."De bezorgdienst van biologische boodschappen bezorgd al bij veel tevreden klanten in onder andere Den Bosch, Arnhem, Delft, Breda, Amersfoort en Driebergen.

De Estafette Bezorgdienst is geen eigendom van privé-personen, maar van een biologische voedsel-coöperatie, Coöperatie Odin. De basis voor deze coöperatie is 30 jaar geleden gelegd met de oprichting van biologische groothandel Odin. Een coöperatie is een vereniging met door leden gedeeld en gedragen eigendom. Het doel van onze coöperatie is, gezamenlijk de stroom van biologische voeding uit een eerlijke economie nog beter te verzorgen. Wie lid wordt, kan in de Estafette Bezorgdienst bovendien boodschappen doen met ledenvoordeel. Dat maakt biologisch eten nog aantrekkelijker!

Voor meer informatie: www.estafettebezorgdienst.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.