Heavenly Pure breidt assortiment uit met natuurlijke make-up

Onlangs heeft webwinkel Heavenly Pure haar assortiment uitgebreid met de natuurlijke cosmetica van BoHo Cosmetics. Duurzame make-up in sprekende kleuren, geïnspireerd door de flower power stijl in de jaren ’60. Een mooie aanvulling op het bestaande assortiment met natuurlijke en biologische verzorgingsproducten.


Natuurlijke make-up voor elke gelegenheid

BoHo Cosmetics maakt natuurlijke make-up in uiteenlopende kleurnuances. "Voor elke stijl, stemming en gelegenheid heeft BoHo Cosmetics de perfecte producten in het assortiment", aldus een woordvoerder. "Naast basisproducten zoals foundations, poeders, concealers, blushes en bronzers heeft BoHo prachtige mascara’s, oogschaduws, eyeliners, lipsticks en lipglosses in sprekende kleuren. Dit van oorsprong Franse merk haalt de inspiratie voor de cosmetica uit de jaren ’60, waarin flower power en eenheid met de natuur centraal stonden. Dit zie je terug in de producten, die in elke vrouw het mooiste naar boven halen. Fijn is dat veel productkleuren zich uitstekend lenen om met elkaar te combineren. Zo zijn er foundations en poeders in dezelfde kleurnuances en contourpotloden die perfect passen bij de lipsticks en lipglossen."

Green style, happy life, lucky planet!

De natuur heeft zoveel moois te bieden. Al die chemische toevoegingen die vaak in cosmetica gebruikt worden zijn helemaal niet nodig. Vanuit die basis wordt de make-up van BoHo Cosmetics gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Er worden geen siliconen, parabenen of andere chemische stoffen toegevoegd. Zelfs bij het ontwerpen van de verpakking is rekening gehouden met het milieu. De producten worden zonder doosje geleverd en alle verpakkingen zijn recyclebaar.

Duurzaam en betaalbaar

De producten van BoHo Cosmetics zijn ontwikkeld met als uitgangspunt dat natuurlijke make-up voor iedereen toegankelijk moet zijn. Duurzame of biologische cosmetica hoeft niet per definitie duur te zijn. De make-up van BoHo is betaalbaar, terwijl er geen concessies gedaan zijn aan de kwaliteit. Bovendien draag je door het aanschaffen van een BoHo product ook nog eens bij aan een duurzamere wereld. 1% van de omzet wordt namelijk gedoneerd aan diverse fondsen die bijdragen aan een betere wereld en de herbebossing in Frankrijk. Een win-win situatie.

Over Heavenly Pure

De opname van natuurlijke make-up maakt het aanbod van de Nederlandse e-boetiek Heavenly Pure steeds completer. In de webwinkel vind je uitsluitend biologische en natuurlijke huid- en haarverzorgingsproducten. Alleen de beste merken en de mooiste producten worden in de webwinkel opgenomen, waarbij luxe en kwaliteit altijd voorop staan.

Voor meer informatie: www.heavenlypure.com.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.