(Her)opening Natuurwinkel De Smaak van Echt in Baarn

Vrijdag 21 augustus was een feestelijke dag voor Natuurwinkel, haar bezoekers en voor onderneemster Toos Verdouw. Natuurwinkel De Smaak van Echt is verhuisd naar de Nieuw Baarnstraat 49 en opende vrijdag de deuren van een geheel vernieuwde winkel.Onderneemster Toos Verdouw is zeer tevreden over het resultaat. "Onze winkel is nu gevestigd op een goed bereikbare locatie waar we wekelijks veel vaste klanten maar ook nieuwe klanten hopen te begroeten. Het vertrouwde assortiment is gebleven maar er is ook veel vernieuwd: een ambachtelijke broodafdeling met dagelijks vers afgebakken biologisch brood. Een ruim assortiment met heerlijke kazen. En mooie groente- en fruitafdeling. Waar mogelijk wordt er gekozen voor lokale en Nederlandse producten. Het resultaat is een eigentijdse, verrassende en inspirerende winkel met aandacht voor het verhaal achter het product."


Winkelier Toos Verdouw met eerste klant in de vernieuwde winkel.

"Voor Natuurwinkel is een gezonde aarde de basis, want een gezonde aarde geeft ons een gezonde basis voor al het leven en dus ook voor onze voeding. Wij delen onze passie voor biologisch en duurzaam leven graag met onze klanten in onze winkel vol gezonde, eerlijke en lekkere producten. Producten die met zorg en aandacht zijn geproduceerd met respect voor mens, dier en milieu. Dat is een principe waar Natuurwinkel en wij in geloven", aldus Toos."Zo is het voor ons ook vanzelfsprekend dat we de winkel zo milieuvriendelijk mogelijk runnen en onderhouden. We zijn daarom een cadeaubonnenactie begonnen om de aanschaf van led verlichting en deuren voor de groente-en kaaskoeling te realiseren waardoor de winkel nog een stapje groener wordt. "De opening werd druk bezocht. Veel klanten kwamen langs met bloemen, cadeautjes en felicitaties. Omdat veel kinderen graag 'boodschappen doen bij Toos' mochten zij heel de dag voor de deur stoepkrijten en hadden zij ook de route van de oude naar de nieuwe locatie versierd met stoepkrijt. De nieuwe winkel was dus niet te missen.Op zaterdag 3 oktober zijn er speciale proeverijen. De nieuwe plek biedt een feestelijke gelegenheid om vaste klanten en alle nieuwsgierige te laten proeven van al het lekkers wat de natuur te bieden heeft.

Voor meer informatie:

Natuurwinkel De Smaak van Echt
Nieuw Baarnstraat 49
3743 BP Baarn
035 5422311
info@desmaakvanecht.nl
www.desmaakvanecht.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.