Landgoedfair gezellig druk

De Landgoedfair op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt die van 19 tot en met 23 augustus gehouden werd, was gezellig druk. Ruim 30.000 bezoekers bezochten het evenement dat alweer voor de 21e keer gehouden werd.Het thema 'lekker nazomeren' is meer dan waargemaakt, met vijf dagen prachtig weer en heel veel buitenactiviteiten. Het was gezellig druk bij de 180 stands met kleding, accessoires, decoraties, planten, antiek, tuinmeubelen, kunst en lekkernijen en ook de demonstraties in de centrale ring trokken veel bekijks. Vooral de demonstratie met roofvogels, waarbij bezoekers een roofvogel op hun arm mochten houden, de slipjacht met paarden en honden en de spannende Shetlander race waren grote publiekstrekkers. De Dairy Fair, die op zaterdag gehouden werd, was ook een groot succes. Daarbij werden zwart- en roodbonte koeien uit Rivierenland gekeurd op hun uiterlijk. De mooiste koe werd gehuldigd als barones van het landgoed. Dit was koe Suzanne van Melkveebedrijf het Gasthuis. Extra leuk dit jaar was de kalver- en pinkenkeuring, waarbij jonge kinderen de kalfjes en jonge koeien mochten voorleiden.

Zowel de bezoekers als standhouders waren enthousiast over de sfeer van deze zonnige Landgoedfair. De organisatie mag terugkijken op een geslaagd evenement. Op naar de Kerstfair, die van 10 tot en met 13 december gehouden wordt.

Voor meer informatie: www.marienwaerdt.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.