"Limited edition, nu bestelbaar bij uw grossier"

Classic double-pack met originele Yogi Tea theekop

Tholen - Yogi Tea heeft voor de maand september een speciale actie opgezet voor op de winkelvloer. Klanten krijgen bij aankoop van een 'classic double-pack' een originele Yogi Tea theekop cadeau. "Yogi Tea viert dit jaar haar 40-jarig bestaan. Alles is begonnen met de Yogi Tea Classic. Reden genoeg voor ons om deze zeer aantrekkelijke aanbieding voor u en uw klanten te bedenken. Deze limited edition is vanaf nu bestelbaar bij uw grossier", vertelt Arthur Zwart van Yogi Tea.
 

Volgens Arthur trekt deze limited edition echt de aandacht in het schap. "Hiermee bieden we de winkelier een unieke en exclusieve promotiekans. Het is uitermate geschikt als cadeau en echt een collecters item."

Yogi Tea Classic

Yogi Tea Classic is de thee die Yogi Bhajan oorspronkelijk aan zijn yogastudenten opdiende. Deze unieke mix is een combinatie van de traditionele Ayurvedische kruiden combinatie van kaneel, kardemom, gember, kruidnagel en zwarte peper. Hartverwarmend, ontspannen, heerlijk, pittig en prachtig.
 


Voor meer informatie: arthur.zwart@yogiproducts.com, www.yogitea.com

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.