Van 't Land vernieuwd, nu in handige draagtas

Vanaf deze week is de vernieuwde Van 't Landtas exclusief verkrijgbaar bij Kroon Biologische Verswaren. De Van 't Landtas zit boordevol biologische groenten en fruit, direct van 't land en is gemakkelijk verkrijgbaar in de winkel.

Biologische kwaliteitsproducten

De uitgangspunten zijn zoals u van Kroon gewend bent: kwalitatief hoogstaande biologische groenten en fruit in een aantrekkelijke wisselende samenstelling tegen een vaste prijs. Uiteraard worden de producten wekelijks begeleid door heerlijke recepten, zodat er direct een lekkere maaltijd is te bereiden met de inhoud van de tas.Achtergrond van producten

Cristian Janssen, Category Manager AGF bij Kroon is trots: "De Van 't Landtas is voor ons dé manier om de telers achter onze producten een gezicht te geven. Hiermee vertellen we meer dan alleen dat de oorsprong van de producten biologisch is. We vertellen zo namelijk ook waar de mooie producten vandaan komen, wie de telers zijn en wat de groenten en fruit zo bijzonder en smaakvol maakt." Cristian vindt het fantastisch dat ze dat door middel van de tassen bij de mensen kunnen overbrengen. "Aangezien we het liefst zoveel mogelijk dicht bij huis zaken doen en we zo duurzaam mogelijk proberen te werken, heeft de Van 't Landtas ook een sterk seizoensgebonden karakter. Wij zijn van mening dat dit volledig is wat de consument op dit moment wil."

Diverse varianten

De nieuwe Van 't Landtassen komen volledig tegemoet aan dé trends van dit moment: gemak, gezond en groen. De met zorg samengestelde tas zet de teler in de spotlight en inspireert consumenten om lekker en gezond te eten. Er zijn vier soorten Van 't Landtassen: een groentetas met 3 à 4 soorten groenten, een grote groentetas met 4 à 5 soorten groenten, de fruittas met diverse soorten fruit en tot slot een gecombineerde groente- en fruittas.

Van 't Land naar de keuken

De herkomst van de producten speelt een belangrijke rol bij Van 't Land. Op de website kan men lezen van welke telers de groenten en fruitproducten afkomstig zijn. Daarnaast vindt de klant hier een lekkere en gezonde inspiratiebron: de verrassende Van 't Land receptendatabase. Op de site www.vantlandbox.nl kunt u kennismaken met de telers van de producten en staat de wekelijks wisselende inhoud vermeld.

De kracht van Kroon

Kroon Biologische Verswaren, biologische versgroothandel, biedt een uitgebreid biologisch vers- en diepvriesassortiment van meer dan 1.000 producten. Waaronder het delicatessenmerk PUUR en het breedste, biologische en Demeter kaasassortiment. Met een landelijke, dagelijkse distributie en een constante hoge kwaliteit is Kroon een sterke, betrouwbare en servicegerichte biologische partner in Nederland.

Voor meer informatie: www.kroonbiologisch.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.