"Beperkt aanbod bio-kasgroenten"

Marni Organics brengt overzeese activiteiten onder in aparte bedrijfstak

Tholen - Bijna een jaar geleden gingen Cees van Vugt en Jeffrey Moret van start met Marni Organics. "We hadden vooraf niet gedacht dat we binnen een jaar al zo'n breed assortiment zouden voeren. Kasgroenten, vollegrondsgroenten, citrus, hardfruit, exoten. Het is eigenlijk best hard gegaan", vertellen de bio-handelaren. "Zo zitten we momenteel volop in de import van Peruaanse avocado's en verwachten we ook de eerste containers gember uit Peru."


Jeffrey Moret en Cees van Vugt.

Marni Organics schakelt momenteel over naar de vroege appel- en perenrassen van het Zuid-Europese seizoen, waarbij met name de Italiaanse rassen het momenteel goed doen. Ook de overzeese activiteiten breiden zich steeds meer uit en dat heeft de heren er toe doen besluiten om een aparte bedrijfstak te maken van de overzeese import. "Om de groei in de hand te houden, willen we het team binnenkort uitbreiden met een nieuwe commerciële collega", vertelt Cees.De huidige kasgroentenmarkt wordt gekenmerkt door een beperkt aanbod. "We komen uit een klein zomerdipje, maar momenteel zijn de prijzen van bio-komkommers, paprika's, tomaten en aubergines redelijk goed, net als bij conventioneel product. Er is weinig productie beschikbaar en dat resulteert in een grage markt. Eind volgende week zullen er meer bio-kasgroenten beschikbaar komen en dan zal de markt zich weer wat herstellen", verwacht Jeffrey.

Voor meer informatie:

Marni Organics
Gebroken Meeldijk 52
2991 VD Barendrecht
0180 697979
info@marniorganics.nl
www.marniorganics.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.