Nieuw van Your Organic Nature:

Agave vruchtensiroop met alleen natuurlijke suikers

Tholen - Biologische siroop in een knijpflesje. De laatste introductie van het merk Your Organic Nature is een opvallende nieuwe verschijning in het natuurvoedingsschap. "Dat klopt, maar eigenlijk is het heel handig. Vanwege de sterkere zoetkracht van agave is één gemakkelijke kneep siroop al voldoende voor een glas limonade. Daardoor kun je uit een knijpflesje toch zo'n 35 glazen halen. Dat het om een limonade gaat laten we op de verpakking en op promotiemateriaal duidelijk naar voren komen. Daarnaast raden wij aan om deze producten in hetzelfde schap als bijvoorbeeld diksappen te plaatsen", vertelt Danny Schüttler van Udea.

In het productopnametraject is bewust gekozen voor siropen op basis van alleen agave en vruchten, zo geeft Danny aan. "In veel limonades en siropen zitten geraffineerde suikers en kunstmatige voedingsstoffen. Dit kan gelukkig ook anders. Onze nieuwe siropen hebben een zoete en verfrissende smaak. De agavediksap is verantwoordelijk voor de zoete smaak. Ten opzichte van geraffineerde suikers heeft agavediksap een hoger fructosegehalte, dus stijgt het bloedsuikerspiegel minder snel. De vruchten, en dus niet aroma's, zorgen voor het smaakvolle verfrissende karakter. Afhankelijk van de smaak, wordt tussen de 175 en 245 gram vruchtensap gebruikt." De siroop kan dus ook prima voor andere toepassingen gebruikt worden? "Ook dat klopt. Het is ook lekker als zoete smaakmaker in een smoothie, in yoghurt, door dressing of op een pannenkoek."
 
De Your Organic Nature agave vruchtensiropen zijn verkrijgbaar in vier smaken: Agave Cranberry, Agave Framboos, Agave Limoen en Agave Zwarte Bes (cassis).

Voor meer informatie: www.udea.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.