"Rimpro helpt ons om ziektes heel accuraat te bestrijden"

Bio-fruittelers nemen afscheid van voorlichter Marc Trapman

Dinsdag 18 augustus heeft op het Biologisch fruit- en sorteerbedrijf van Elianne en Harrie van den Elzen de laatste veldbijeenkomst met Marc Trapman plaatsgevonden. De gelegenheid werd aangegrepen om officieel afscheid te nemen van de voorlichter Biologische fruitteelt.

"Marc zet zich al vanaf 1998 in voor de biologische appel en perenteelt in Nederland, zijn specialiteit is het ontwikkelen van computerprogramma Rimpro. Deze ontwikkeling heeft er bij ons telers enorm toe bijgedragen om ziektes als schurft en regenvlekkenziekte heel accuraat te bestrijden", vertelt Harrie vanaf zijn bedrijf in het Brabantse Zeeland.


Marc (rechts) nam zelf ook nog even het woord.

De biologische appel- en perentelers waren daarom ook met velen gekomen om bij deze laatste veldbijeenkomst aanwezig te zijn. Marc kreeg uit handen van teler Kees Konijn een heerlijke fles biologische wijn en een geschenkbon, die hij samen met zijn vrouw Marga kan gaan besteden.

"Marc nogmaals namens alle biologische telers hartelijk bedankt voor je geweldige inzet, en we wensen jullie voor de toekomst het allerbeste!"

Voor meer informatie: www.biofruit.info

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.