Distributie Happy People Planet overgenomen

Per 10 jongstleden is de distributie van Happy People Planet heerlijkheden overgenomen door Iliana Peralta van Unico Trade. "Met veel plezier en enthousiasme heb ik de distributie voor Nederland gedaan, maar een nieuwe uitdaging wacht op mij", zegt Mathilde Prince van Tilly's Treats.

"Unico Trade is Skal-gecertificeerd en importeert eerlijke en Fair Trade Quinoa uit de Hooglanden van Peru en Bolivia en onze Happy People Planet heerlijkheden passen daar prima bij", aldus Mathilde.Happy People Planet heerlijkheden worden bereid met natuurlijke ingredi├źnten. We hebben onder andere Amandelen uit Spanje, heerlijke cashewnoten en pecannoten uit Zuid-Afrika. Onze noten variaties zijn omhuld in een laagje van hartige en zoete smaken.

Happy People Planet heerlijkheden zijn biologisch en Fair Trade waar mogelijk, echt Fair Play. Voor iedereen gelijk en gemaakt om mensen 'happy' te maken.
 
Voor meer informatie: happy@unicotrade.nl, 06 36412595, www.unicotrade.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.