Tweede EXKi-filiaal geopend op Amsterdam Centraal

Dinsdag 18 augustus opende het uit België afkomstige EXKi haar tweede vestiging in Nederland. Het vernieuwde Amsterdam Centraal Station is de plek waar het nieuwe filiaal te vinden is.
 


Het begin

Het verhaal van EXKi begint in 1999, wanneer Nicolas, Frédéric en Arnaud, met een passie voor de goede keuken, het idee uitwerken van een kwalitatief fast food restaurant met de focus op natuurlijke producten. Op 9 januari 2001 opent het trio hun eerste zaak aan de Naamsepoort in Brussel: het begin van een mooi verhaal. Vandaag telt EXKi 76 restaurants in 6 landen. In 2014 zijn er 6 nieuwe winkels geopend onder de EXKi-vlag: 2 in Parijs, 1 in Nederland, 1 in New York en 2 in België (in Antwerpen en Leuven). Dit jaar vullen Bercy (Parijs) en Amsterdam de lijst van EXKi restaurants aan.Snel en gezond

Sinds 2001 biedt EXKi een verrassend alternatief voor de traditionele fast food formule door versbereide en natuurlijke producten aan te bieden, om mee te nemen of ter plaatse op te eten, op elk moment van de dag. De bediening is snel en in de restaurants heerst een ontspannen sfeer. Het motto van EXKi: 'Ik bedien de klant zoals ik zelf bediend zou willen worden'.Het aanbod van EXKi bestaat uit gezonde, lekkere producten bereid op basis van creatieve recepten. Er wordt vooral met verse seizoensgroenten gewerkt, die ook zo veel mogelijk lokaal en biologisch geteeld zijn. Elke maand staat er een groente in de spotlight en zijn er nieuwe gerechten rondom deze groente te verkrijgen.'Laten wij dingen anders doen'

Het bedrijf innoveert voortdurend om te blijven voldoen aan de verwachtingen van de klant met betrekking tot maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzame ontwikkeling (waardering voor ieders werk, respect voor biodiversiteit, verantwoord gebruik van hulpbronnen: water, bodem, energie). EXKi zet zich in voor eerlijke aankoop en voor recycleerbare verpakkingen, want EXKi is ook een filosofie: 'Laten wij de dingen anders doen!'. Daarom neemt EXKi zijn maatschappelijke en ecologische verantwoordelijkheid heel serieus. Vanaf de start werden alle initiatieven en verbintenissen op dit gebied vastgelegd in een globaal actieplan: Re-think! Deze filosofie is gebaseerd op vier pijlers: gezondheid, werk, milieu en partnerschap, die in elke activiteit van EXKi terug te vinden zijn.

Voor meer informatie: www.exki.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.