Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
100% natuurlijk, verzorgend én vrij van 'nasties'

SoloBioMooi breidt uit met bio-haarverf Surya Brasil

Bij haarverf wordt vaak gedacht aan chemische producten die het haar weliswaar een mooie kleur geven, maar het ook beschadigen. Dat hoeft nu niet meer. Vanaf nu is de natuurlijke henna haarverf van Surya Brasil bij webwinkel SoloBioMooi verkrijgbaar. Waar andere merken haarverf het haar juist afbreken, verzorgt de natuurlijke haarverf van Surya Brasil het haar juist. Deze biologische haarkleuring geeft naast een schitterende kleur een intensieve verzorging aan haar en hoofdhuid.



Niet chemisch, maar juist verzorgend en herstellend

Veel vrouwen verven regelmatig hun haar. Om grijze haren te verbergen, maar ook omdat ze hun haarkleur graag afwisselen. Het nadeel daarvan is dat je continu opnieuw moet verven om uitgroei te voorkomen en dat is vaak slecht voor je haar. Gelukkig is er nu een haarverf verkrijgbaar die niet schadelijk is voor het haar, maar juist verzorgd werkt. De biologische haarverf van Surya Brasil geeft het haar niet alleen een schitterende kleur, maar brengt het haar tevens in goede conditie en werkt herstellend. De droom van veel vrouwen die gewend zijn aan chemische haarverf.



Snel en gemakkelijk in gebruik

De kant en klare Surya Brasil Henna Cream (€13,75) is gemakkelijk in gebruik. Pluspunt is dat het ook op donker gekleurd haar een 100% grijsdekking heeft bij de eerste behandeling. Bovendien geeft Surya Brasil Henna Cream zowel het haar als de hoofdhuid een intensieve verzorging. Het product is rijk aan antioxidanten en voedingsstoffen die het haar weer in goede conditie brengen. Niet voor niks is dit product in 2010 bekroond met de 'Best of Natural Beauty' award.



Surya Henna Powder

Voor wie liever werkt met een haarkleuring in poedervorm is er Surya Brasil Henna Powder (€7,75). Dit is een meer traditionele biologische haarkleuring. Door toevoeging van diverse kruiden en vruchten uit Braziliaanse duurzame landbouw, heeft Surya Brasil haar eigen draai gegeven aan de traditionele Henna poederkleuringen. Mede daardoor krijgt het haar niet alleen een fantastische kleuring, maar krijgt het haar de kans zich te herstellen nadat het jarenlang mishandeld is door chemische producten. Het resultaat is prachtig gekleurd en gezond haar.

Van lichtblond tot ebbenzwart

Zowel Surya Henna Cream als Henna Powder zijn direct te gebruiken op haar dat eerder chemisch behandeld is. De natuurlijke haarkleuringen zijn verkrijgbaar in vele kleurnuances. Van het lichtste blond tot het donkerste bruin en ebbenzwart. De Henna Cream haarverf is desgewenst zelf te mengen, zodat de perfecte kleurnuance verkregen kan worden.



Over SoloBioMooi

De filosofie van SoloBioMooi is samen te vatten in één woord: vermooier. Vermooier jezelf, maar ook de wereld. Dit doen ze door het verkopen van natuurlijke en biologische cosmetica en door het geven van eerlijke en duidelijke informatie. De webwinkel bevat producten van merken als Surya Brasil, Amanprana, Living Nature en Nvey Eco.

Voor meer informatie: www.solobiomooi.nl
Publicatiedatum: