onoff spices! gaat internationaal

Een lang gekoesterde wens gaat in vervulling voor Onno Stienen, de oprichter en eigenaar van onoff spices! Sinds hij vier jaar geleden in Thailand begon met het produceren van biologische Thaise currypasta's en soepen en het verkopen daarvan in Nederland, hoopte hij al stiekem om in de toekomst verder te kunnen uitbreiden in Europa. En dat moment is nu gekomen, want vanaf deze maand zijn de Thaise curry's en soepen ook te koop in Zweden.


Onno in Thailand.

In 2013 ontving Onno van de Nederlands-Thaise kamer van koophandel in Bangkok de Entrepreneur Award voor beste Nederlandse ondernemer in Thailand. De jury adviseerde Onno om zijn succesverhaal niet alleen te beperken tot Nederland, maar verder te gaan groeien in Europa.


De Zweedse verpakking.

Afgelopen jaar zetten Onno en zijn team een succesvolle crowdfundingcampagne op om deze internationale groei mogelijk te maken. De eerste resultaten daarvan zijn nu zichtbaar met Zweedse teksten op de verpakkingen. En de vooruitzichten zijn goed, want België en het Verenigd Koninkrijk zijn de volgende landen waar nog dit jaar gestart zal worden met de verkoop van de producten van onoff spices! En Onno verzekert ons dat het daar zeker niet bij zal blijven.

Voor meer informatie: www.onoffspices.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.