Kruidenpionier Strillinger uit Tirol levert bio-kruiden aan Spar

In alle Spar-, Eurospar- en Interspar-filialen in Tirol is vanaf nu een bonte selectie biologische kruiden uit Tirol verkrijgbaar. Van tuinkers tot basilicum: verse kruiden zijn zeer geliefd in Tirol. In totaal kan men reeds meer dan 3.600 producten van 115 producenten uit Tirol in de schappen van Spar vinden.


De familie Strillinger (foto: Michael en Marika Strillinger met dochter Apollinia) levert sinds meer dan 30 jaar verse biologische kruiden uit Tirol aan Spar.

Kruidenpionier Johann Strillinger levert sinds meer dan dertig jaar verse biologische kruiden uit Tirol aan de Spar-klanten. Er wordt geproduceerd volgens strenge biologische richtlijnen. Middenin weides en bossen aan de Eiberg bij Söll ligt het bedrijf van de familie Strillinger, die zich helemaal aan de kruidenteelt gewijd heeft. De ligging op een helling met sterke invallende zonnestralen, maar ook de koele nachten op 600 meter hoogte zorgen voor de ideale groeiomstandigheden en bijzonder aromatische kruiden.

"Verse kruiden zijn niet alleen lekker en gezond, maar ook een belangrijk ingrediënt in de Tiroolse keuken. Met de SPAR Natur*pur bio-kruiden bieden we onze klanten producten uit de eigen regio van uitstekende kwaliteit aan", zegt dr. Christof Rissbacher van SPAR Tirol & Salzburg over de samenwerking met kruidenspecialist Strillinger.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.