Kruidenpionier Strillinger uit Tirol levert bio-kruiden aan Spar
De familie Strillinger (foto: Michael en Marika Strillinger met dochter Apollinia) levert sinds meer dan 30 jaar verse biologische kruiden uit Tirol aan Spar.
Kruidenpionier Johann Strillinger levert sinds meer dan dertig jaar verse biologische kruiden uit Tirol aan de Spar-klanten. Er wordt geproduceerd volgens strenge biologische richtlijnen. Middenin weides en bossen aan de Eiberg bij Söll ligt het bedrijf van de familie Strillinger, die zich helemaal aan de kruidenteelt gewijd heeft. De ligging op een helling met sterke invallende zonnestralen, maar ook de koele nachten op 600 meter hoogte zorgen voor de ideale groeiomstandigheden en bijzonder aromatische kruiden.
"Verse kruiden zijn niet alleen lekker en gezond, maar ook een belangrijk ingrediënt in de Tiroolse keuken. Met de SPAR Natur*pur bio-kruiden bieden we onze klanten producten uit de eigen regio van uitstekende kwaliteit aan", zegt dr. Christof Rissbacher van SPAR Tirol & Salzburg over de samenwerking met kruidenspecialist Strillinger.
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-06-06 VS: Verkoop biologische citrus daalt
- 2023-06-06 "Dat juist Marloe en Raymond de BD-aspergeteelt omarmd hebben, past goed bij hun eigenzinnige karakter"
- 2023-06-06 Boer Ayoub bezoekt bio-fruitteler Wil Sturkenboom
- 2023-06-05 Onderzoek naar link tussen beschikbaarheid van zoet water en stikstofefficiëntie
- 2023-06-05 Welke vijf bedrijven maken kans op de BioVLAM 2023?
- 2023-06-05 BD-druiventelers vinden opvolger en kunnen gaan afronden
- 2023-06-05 Bio-teler groeit voorzichtig: “Het was maar een beetje meer, maar we kregen ze slecht weg”
- 2023-06-02 "In vergelijking met vorig jaar hebben we ons verkoopseizoen eerder moeten beëindigen"
- 2023-05-31 De Générose: nieuwe biologische 100% Franse tomaat
- 2023-05-31 "We hebben nog nooit zo vroeg zo veel biologische peren vast hoeven leggen voor komend seizoen"
- 2023-05-31 "Qua kosten zitten biologische champignons aan maximum"
- 2023-05-30 Het geheim van Gisele Bündchen? Lokaal en biologisch eten
- 2023-05-30 "Oog houden voor individuele uitdagingen, zodat telers geen nummer worden"
- 2023-05-30 Stadsbestuur Lier oogst zelf bio-groenten voor goede doelen
- 2023-05-26 Consumenten in Beieren kopen ondanks inflatie regionale en biologische producten
- 2023-05-26 Moestuinseizoen van start bij Landgoed Huis Sevenaer
- 2023-05-26 Jonge zeewierondernemers presenteren duurzame innovaties op Wereld Oceanen Dag
- 2023-05-26 René Groenen en Gineke de Graaf nemen afscheid van biologisch-dynamische boerderij De Beersche Hoeve
- 2023-05-25 "In Scandinavië zien we nu bio-kasgroententelers weer terugschakelen naar conventioneel"
- 2023-05-25 "Op weg naar emissieloos stikstofgebruik in de fruitteelt"