Bio-beurs 2016: de voorbereidingen zijn in volle gang

Het lijkt voor vele misschien nog ver weg, maar achter de schermen zijn de voorbereidingen voor de Bio-beurs 2016 al in volle gang. Dit wordt de tweede keer dat Bionext en Libéma de beurs in Zwolle organiseren. Projectleider Paulien Veerman: "Ik ben enorm trots op het vertrouwen dat mensen ons de eerste editie hebben gegeven. Dit is zo'n unieke beurs. Het is de enige plek in Nederland waar je een totaal aanbod vindt van alles wat de hele biologische sector te bieden heeft. We hebben met zijn allen iets heel moois neergezet in Zwolle."

Vliegende start

Ook dit jaar belooft het weer een succesvolle editie te worden. Paulien: "Het gaat heel erg goed. We zitten pas in de zomer en de beursvloer begint al aardig vol te raken. Bij de boekingen zitten veel standhouders van vorig jaar. Daar ben ik erg blij mee, want dat betekent dat ze tevreden waren over afgelopen editie. Maar er zijn ook een hoop andere bedrijven die zich inmiddels hebben aangemeld als standhouder. Dit zijn gedeeltelijk nieuwe bedrijven, maar ook bedrijven vorig jaar als bezoeker aanwezig waren en hebben gezien dat de Bio-beurs dé plek is waar je moet zijn als biologisch ondernemer."

Groen Groeit

Het thema van Bio-beurs 2016 is 'Groen Groeit'. "Elk jaar kijken we naar actuele onderwerpen die spelen in de sector. Wat we nu zien, is dat biologisch blijft groeien. Ook in 2015 groeit de verkoop van biologische producten naar verwachting weer meer dan de 15%. Dit is mooi, maar brengt ook een bepaalde druk met zich mee als het gaat om de beschikbaarheid van grondstoffen, betrouwbaarheid en prijs. Als beurs gaan we daar volop aandacht aan besteden. Zowel op de beursvloer als in het inhoudelijk programma."

Beurscommissie

Om de beursorganisatie heen zit een heel team. Zo is er onder andere de beurscommissie. "De Bio-beurs organiseren wij voor de sector. En om goed te weten wat er speelt en wat mensen graag zouden zien op de beurs, hebben we een beurscommissie. Hierin zitten allerlei mensen uit het biologisch bedrijfsleven die meedenken over bijvoorbeeld het thema en het inhoudelijk programma van de beurs. Hun adviezen nemen wij mee in onze plannen. Zo bouw je samen aan het succes."

Voor meer informatie: www.bio-beurs.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.