Met o.a. Nicolien Sauerbreij

Aandacht voor biologisch tijdens symposium 'Sport vs Voeding'

Na een succesvol eerste symposium 'Zo woon ik in 2040!' organiseert Omring op 21 augustus het 2e Symposium over sport, voeding en gezondheid, namelijk; Sport vs Voeding. Dit jaar is de locatie de Parkschouwburg in Hoorn.

De sprekers

Onder leiding van de houder van het Nederlands record op de marathon Kamiel Maase, vertellen olympisch kampioene Nicolien Sauerbreij, topchef Constant Fonk en voedingsdeskundige Lucie de Peuter hoe voeding, beweging en gezondheid in elkaar grijpen en hoe zij zelf tot de top in hun disciplines zijn doorgedrongen. Natuurlijk is er ruimte voor uw vragen en zullen we deze keer nog meer aandacht aan het bijprogramma geven. Diverse deskundigen staan u graag te woord.

Op Dichtbij.nl staat wat meer informatie over de inhoud van het symposium. Zo zal tijdens het symposium onder meer de trend richting gezond, superfood, vers en biologisch aan bod komen. Hoe spelen sporters, horeca en bedrijven hier op in? Constant Fonk zal de deelnemers meenemen in de wereld van lokaal, biologisch, seizoensproducten, gezondheid in de keuze voor ingrediënten en bereidingswijze.

Locatie en tijden

Parkschouwburg Hoorn, Westerdijk 4, 1621 LE Hoorn
Vrijdag 21 augustus
Van 12:30–16:30 uur
Zaal open vanaf 12:00 uur

Wat kost een kaartje?

Heeft u een Omringpas, dan betaalt u 10 euro, zonder Omringpas kost het kaartje 15 euro. Voor de kortingscode (voor Omringpashouders) kunt u mailen naar omringpas@omring.nl.

U kunt uw kaart ook direct online bestellen, klik hier externe website. 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.