Smaakprofessor Peter Klosse jurylid Landgoedfair chutneywedstrijd

Voor de vierde keer organiseert magazine Buitenleven tijdens de Landgoedfair op landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt in Beesd een chutneywedstrijd. Op vrijdag 21 augustus mogen bezoekers een zelfgemaakt potje inleveren. Smaakprofessor Peter Klosse, eigenaar van Hotel/restaurant De Echoput en oprichter van de academie voor gastronomie, beoordeelt, samen met hoofdredacteur Marlies Strik van Buitenleven en barones van Verschuer, de chutney's op smaak, structuur en kleur. Deelname is gratis! Vanaf 13:00 uur worden de chutneys beoordeeld in de Buitenlevenstand. Bent u benieuwd naar deze heerlijke zelfgemaakte chutneys, kom dan mee proeven bij de Buitenlevenstand.
 


Potje chutney inleveren voor 12:00 uur bij de entree, 1 persoon heeft gratis entree. Prijsuitreiking om 15:00 uur op de catwalk van de modeshow.

Praktische informatie

Data en openingstijden: woensdag 19 tot en met zondag 23 augustus 2015, dagelijks van 's ochtends 10.00 uur tot 's avonds 18:00 uur.
Toegangsprijzen: entree 15 euro; parkeren 2 euro (komt ten goede aan het wandelpadenproject Stap voor Stap). Kinderen tot en met 12 jaar: gratis; van 13 tot en met 16 jaar: 7,50 euro.
Kaarten kunnen vanaf juni in de voorverkoop met 2,50 euro korting worden gekocht via www.landgoedfair.nl.

Voor meer informatie: www.landgoedfair.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.